Coffee Tasting / Koffie Proeverij

Coffee Tasting / Koffie Proeverij

Welkom bij onze koffieproeverij! Je hebt een voucher gekocht of gekregen.  Maak een afspraak om verschillende koffiesoorten te proeven en te ontdekken wat elk van hen zo uniek maakt. Ook ga je een hele mooie coffee cocktail maken.
 
Onze eerste koffiesoort is een single-origin koffie uit Colombia. Deze koffie heeft een lichte body en een heldere, fruitige smaak met tonen van bessen en citrusvruchten. De koffiebonen zijn met zorg geplukt en zorgvuldig gebrand om de unieke smaakprofielen naar voren te brengen.
 
De volgende koffie die we gaan proeven is een blend van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse koffiesoorten. Deze koffie heeft een medium body en een complexe smaak met hints van chocolade, karamel en noten. De blend van verschillende koffiesoorten geeft deze koffie een uniek karakter en zorgt voor een evenwichtige smaak.
 
Onze laatste koffiesoort is een donker gebrande koffie uit Indonesië. Deze koffie heeft een volle body en een rijke, rokerige smaak met tonen van donkere chocolade en kruiden. De donkere branding zorgt voor een intensere smaakbeleving en geeft deze koffie een unieke smaak.
 
Het is interessant om te ontdekken hoe de verschillende koffiesoorten hun unieke smaakprofielen krijgen. Elke koffie heeft zijn eigen specifieke groeiomstandigheden en verwerkingstechnieken die bijdragen aan de uiteindelijke smaak. Het is dan ook aan jou om te beslissen welke koffiesoort het beste bij jouw smaakvoorkeur past.
 
Bedankt voor het aanmelden voor  onze koffieproeverij en we hopen dat je geniet van  de verschillende koffiesoorten die we hebben geselecteerd.
 

Perfectie

Passie

KvK: 71052011

BTW: 143090064B01

0617383136

Balsemienplein 7 5644 LE Eindhoven

4x4coffeecompany

4x4koffiecompany